Spread the love

Na het uitwisselen van huwelijksbeloften zijn bezoekers en het pas aangekoppelde paar bereid om vrij te laten op de bijeenkomst waar het vervullen van eten en drinken anticipeert. Met betrekking tot het regelen van de maaltijden en beloningen voor de bruiloftsbijeenkomst, kiest een dame van het uur en een gelukkige man gewoonlijk tussen “Amerikaanse” administratie, buffetstijl, familiestijl of voedselstations. Hieronder vindt u een verduidelijking van een deel van de benaderingen om eten en drinken aan bruiloftsbezoekers aan te bieden:

Amerikaanse stijl

Het menu dat op tal van bruiloften te zien is of neerkijkt, wordt gezinspeeld als een “Amerikaanse stijl” cateringcursus. Het is misschien wel de meest normaal gekozen administratie op het gebied van koken, aangezien het talrijke bezoekers een vergunning geeft om hun voedsel snel en met een minimum aan arbeiders te krijgen. Het avondmaal wordt opgesteld in een keuken en daarna geserveerd aan bezoekers met behulp van een maaltijdbord.

Smorgasbord-stijl

Omdat bezoekers zichzelf bedienen met een bruiloftsfeest in smorgasbord-stijl, kost het meer moeite voor alle leden om aan hun eten te komen. Gewoonlijk worden genummerde tafels gebracht om blokkades te vermijden in meer bescheiden bruiloftsinstellingen of grotere scènes stellen bezoekers in staat om efficiënte lijnen te vormen. Een bezoeker voelt zich misschien meer blij met een spelplan in smorgasbord-stijl, omdat ze het soort voedsel kunnen kiezen dat ze zullen verbranden – verspreid over een assortiment groenten, vlees en snoep dat op enorme tafels wordt getoond.

Familie-stijl

Met dit soort voedselgame-plan zitten bezoekers aan toegewezen tafels, omdat ze zich kunnen onderscheiden van een bord aan tafel. Deelnemers geven het eten door aan verschillende bezoekers aan tafel, wat soms als een ietwat dure beslissing wordt gezien. Dit is omdat het beheersen van de verdeling bizar is en dat bezoekers zoveel voedsel mogen eten als ze nodig hebben, terwijl de kok de hele schalen vol houdt.

Eetstations

Het kiezen van voedselstations voor de bruiloftsbijeenkomst is een vergelijkende bepaling met het smorgasbord-stijlplan. Voedselbeslissingen, zoals pasta, aanbraden, kebobs, bereide hors d’oeuvres en desserts worden in overeenstemming met het paar opgesteld en aan bezoekers geserveerd aan buffettafels. Een of meer is dat de bezoekers betrokken blijven terwijl koks hun eten voor hun aangezicht opzetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.