Spread the love

Als je een blanke huid hebt, moet je extra voorzichtig zijn met het verschijnen van bruine pigmentvlekken. Ze kunnen het vlekkeloze uiterlijk van je huid gemakkelijk ontsieren. Hoewel het om kleine donkere vlekjes gaat, kunnen ze in kleine clusters verschijnen die zeker een domper op je gevoel van eigenwaarde zullen zetten. Wil je meer weten hierover kijk dan even op carenschoice.com.

Voorkomen is beter dan genezen

Het is gemakkelijker om het ontstaan van bruine pigmentvlekken te voorkomen dan om er vanaf te komen. Maar natuurlijk geven wij ook antwoord op de vraag: hoe kun je pigmentvlekken behandelen? U hoeft alleen maar het volgende te gebruiken:

  1. U moet uw huid beschermen tegen de ultraviolette stralen van de zon. Bruine vlekken ontstaan door een cumulatieve blootstelling aan de zon. Gebruik zonnebrandcrème zodat u naar buiten kunt gaan zonder veel schade van de zon op te lopen. Kies zonnebrandmiddelen met een hoge SPF.
  2. Een tekort aan vitamine C kan je vatbaarder maken voor het ontstaan van bruine vlekken. Deze vitamine regelt de aanmaak van melanine. Zonder vitamine C krijg je snel last van pigmentvlekken. U moet uw inname van citrusvruchten verhogen. Drink ook vitamine C-supplementen om ontbrekende vitamines in je systeem aan te vullen.
  3. Gebruik een vochtinbrengende crème die schade veroorzaakt door blootstelling aan de zon kan corrigeren. Omdat we dagelijks aan de zon worden blootgesteld, kunnen we het niet helpen dat we aanzienlijke schade ondervinden van de ultraviolette stralen. Gebruik een vochtinbrengend product dat Extrapone Nutgrass, CynergyTK en Phytessence Wakame bevat.

Extrapone Nutgrass

Extrapone Nutgrass is het ingrediënt dat de melanineproductie kan helpen controleren. Dit ingrediënt maakt pigmentvlekken tot 45% lichter tijdens de eerste twee weken van gebruik. Als u dit ingrediënt voortdurend gebruikt, kunt u volledig van pigmentvlekken afkomen. Dit maakt uw huid ook minder kwetsbaar voor vlekjesvorming.

CynergyTK bevordert de aanmaak van collageen. Het vergroot de ontbrekende functionele keratine in je dermis. Keratine is noodzakelijk voor de productie van collageen en elastine. Phytessence Wakame is wat u nodig heeft om hyaluronzuur te beschermen. Dit is het zuur dat de collageeneiwitten van vocht voorziet. Je hebt dit zuur nodig om de plotselinge dood van collageen te voorkomen.

  1. Scrub je huid regelmatig. Dit kan helpen om zich te ontdoen van opgehoopte dode huidcellen. Dode huidcellen kunnen je poriën blokkeren. Het voorkomt dat moisturizers en crèmes dieper in je dermis doordringen.

Gebruik een milde scrub. Meng havermout, honing en melk en scrub dit op je huid. Dit zou je effectief moeten ontdoen van dode huidcellen en andere opgehoopte rommel aan de oppervlakte van je huid. Hydrateer je huid onmiddellijk na het scrubben.

Deze eenvoudige tips kunnen de vorming van bruine pigmentvlekken helpen voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.